Handlingen<3

Det här är Tessans egen histori. Hon öever ett välanpassat liv i en mellansvensk stad, med mamma, pappa och syskon. I skolan går det bra och hon älskar stunderna hon tillbringar i stallet.
Men så en kväll raserar allt. På väg hem från stallet blir hon våldtaget av en jämnårig kille. chokg tar hon sig hem men berättar aldrig för någon om vad som hänt. I stället tar Tessan på sig all skuld för väldtäkten och mår allt sämre.
När en kompis föreslår att dom ska sälja sex via nätet tvekar hon inte. Tessan dras in i en ond cirkel av självförnedring och prostitution i jakt på bekräftelse. Genom att sälja sin kropp gång på gång straffar hon sig själv och försöker ta kontroll över situationen. Men snart inser Tessan att hon inte längre har makt över sitt liv. Till slut får hon inte ens betalt av de män som regelbundet ringer och kräver att få utnyttja henne. När hon flyttar för att komma ifrån dom hittar de henne och övergreppen fortsätter. Hennes  omgivning märker inte vad som händer. Finns det ingen väg ut ur helvetet?
DEN E GRYMT BRA DEN HÄR BOKEN I LOVE  IT<3


Kommentarer

Kommentera något gulligt nu:

Ditt gulliga namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg?:

Vad har du för gulligt på hjärtat då?:

Trackback
RSS 2.0